محصولی که قرار است به عنوان یکی از منابع مغذی غذایی، ارزش غذایی بالایی را به مصرف کنندگان منتقل کند، اما کیفیت پایین نان که متاثر از عواملی همچون کیفیت پایین آرد، مهارت کم نانوا و ...، است باعث شده چنین انتظاری برآورده نشده و گلایههای مصرف کنندگان در این خصوص نیز، علیرغم اقدامات انجام شده، همچنان باقی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت